sâmbătă, 30 martie 2013

Andreea PAUL: Criza citostaticelor justifică demisia premierului Ponta

Criza citostaticelor, curmarea vieţii oamenilor din incompetenţă şi nepăsare, justifică demisia premierului Ponta şi a ministrului Nicolăescu
WWW.EUROVALCEA.RO
   Victor Ponta a declarat pe 25 ianuarie 2013 că „e justificat să mi se ceară demisia pentru criza citostaticelor, dar până miercuri rezolv problema”. În 5 zile adică. Au trecut 5, apoi 10, apoi două luni, dar problema nu s-a rezolvat. Ba mai mult, pe atunci premierul recunoştea îndreptăţirea oricui i-ar fi solicitat demisia din pricina aceasta. La momentul respectiv, acea declaraţie însemna o nouă rază de speranţă pentru orice bolnav de cancer din România.
   O speranţă năruită, aşa cum se năruie întreaga economie românească. Aşa cum aşteaptă în zadar angajaţii de la Oltchim. Este justificat atunci să întreb: unde este demisia, domnule Ponta? Domnule Ponta, a şi pozat în erou în 25 ianuarie 2013 când a spus că vă asumaţi vina pentru criza citostaticelor. Şi aşi recunoscut cu propriile cuvinte cât a alocat pentru a debloca lucrurile: o oră şi jumătate (aici). Reforma din sănătate nu este o chestiune de o oră şi jumătate. Reforma din sănătate se măsoară în vieţile românilor.

citeste TOT articolul - CLICK  aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu