vineri, 15 martie 2013

"CeRE-i mamei un zâmbet"

CJE Vâlcea - Consiliul Judeţean al Elevilor Vâlcea, a luat parte la proiectul interregional, "CeRE-i mamei un zâmbet", organizat de CRE S-V Oltenia.
WWW.EUROVALCEA.RO
cerei mamei un zambet   Reprezentanţii elevilor acestei regiuni, au demarat acest proiect cu scopul de a senzibiliza comunitatea locală cu ocazia  Zilei Internaţionale a Femeii. Echipa Consiliului Judeţean al Elevilor Vâlcea a lansat în mod simbolic 50 de lampioane de hârtie în centrul oraşului, la ora 19.00. La eveniment au participat elevi din diferite şcoli ale judeţului Vâlcea. Pe  lângă asta, în cadrul aceluiaşi proiect, a avut loc şi activitatea "Naşti un oltean, primeşti o floare". Elevii au făcut o vizită la maternitatea din oraş şi au împărţit flori tuturor mămicilor.
   A fost un proiect reuşit prin care CJE-iştii au adus încă o dată zâmbete pe buzele vâlcenilor, dar mai ales ale mamelor care s-au bucurat foarte mult. CJE Vâlcea, ca structura reprezentativă a elevilor vâlceni, urează  „La mulţi ani” tuturor femeilor şi mai ales mămicilor vâlcene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu