joi, 14 martie 2013

Ceremonia de deschidere a proiectului “Consolidarea capacităţilor Jandarmeriei Române”

Marți, 13 martie 2013, începând cu ora 11.00, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, în prezenţa Excelenţei Sale domnul Jean - Hubert LEBET,  Ambasadorul Confederaţiei Elveţiene în România, a avut loc inaugurarea oficială a proiectului “Consolidarea capacităţilor Jandarmeriei Române”.
WWW.EUROVALCEA.RO
Consolidarea capacitatilor Jandarmeriei Romane   Acest proiect beneficiază de finanţare elveţiano – română, în valoare de 1.882.352,94 CHF (1.600.000 CHF contribuţie elveţiană şi 282.352,94 CHF contribuţia României) şi se va derula pe o perioadă de doi ani, având ca obiective majore: dezvoltarea capacităţilor Jandarmeriei Române de gestionare a manifestaţiilor publice de amploare şi a manifestărilor sportive de dimensiune internaţională şi consolidarea securităţii cetăţenilor şi a mediului înconjurător în zonele montane, pentru  o dezvoltare turistică durabilă.
   Cu prilejul ceremoniei inaugurale, Ambasadorul Confederaţiei Elveţiene a declarat: “Vreau să vă spun că sunt un ambasador fericit că sunt în România. Aveţi o ţară frumoasă, oameni pregătiţi şi instituţii care funcţionează. Există şi probleme, ştim acest lucru, dar împreună cu Jandarmeria Română am făcut multe lucruri bune şi colaborăm foarte bine, aşa cum am colaborat  şi cu Poliţia Română în alte ocazii. Prezenţa noastră aici este  dovada acestei colaborări eficiente la care fac referire. Avem parteneri serioşi şi eficienţi, precum şi experţi care ne sprijină în munca pe care o desfăşurăm...Mesajul meu este că atunci când vrem să colaborăm cu România şi cu instituţiile ei, acest lucru chiar funcţionează”.

citeste TOT articolul - CLICK aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu