luni, 4 martie 2013

Concursul F.O.C. - Flăcările Omoară Copii

F.O.C. - Flăcările Omoară Copii - Concurs organiazat de ISU Gorj şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj
WWW.VOCEA-OLTENIEI.RO
Concursul FOC   Pentru popularizarea campaniei naţionale Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă naţionale „F.O.C. – Flăcările Omoară Copii”, personalul Inspecţiei de prevenire din cadrul I.S.U. Gorj şi-a canalizat eforturile desfăşurând activităţi de informare preventivă a grupurilor tinţă reprezentate de părinţi, bunici şi reprezentanţii legali ai copiilor. Activitatea s-a dorit a fii un mod de conştientizarea adulţilor privind necesitatea cunoaşterii de către aceştia a regulilor şi măsurilor de apărare împotriva incendiilor dar mai ales a riscurilor la care expun copiii atunci când îi lăsă nesupraveheaţi.
   Pentru a implementa cât mai bine campania şi în rândul copiilor, I.S.U. Gorj, împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj şi-au propus organizarea cu elevii unor instituţii de învăţământ gimnaziale din judeţ a unui concurs cu tematică de prevenire a incendiilor.

http://www.vocea-olteniei.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=7002:concursul-foc-flcrile-omoar-copii&catid=75:reportaj&Itemid=83

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu