vineri, 15 martie 2013

Consilierul judeţean Victor Stănculescu caută soluții financiare pentru CS OLTCHIM

Avocatul Victor Stănculescu propune ca toţi parlamentarii, aleşii judeţeni şi municipali să doneze câte 1.000 lei vechi echipei de handbal Oltchim
WWW.EUROVALCEA.RO
Victor Stanculescu   După ce a aflat de la Cristian Gaţu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, dar şi de la Petre Berbecaru, că suma de un miliard de lei vechi alocată de CJV echipei Oltchim este insuficientă, consilierul judeţean Victor Stănculescu a propus ca toţi aleşii judeţeni şi municipali, precum şi parlamentarii să doneze clubului o parte din indemnizaţii.
   “Propunerea mea este ca, luna aceasta, toţi consilierii judeţeni, municipali, preşedintele CVJ, cei doi vicepreşedinţi, primarul Râmnicului, cei doi viceprimari, dar şi parlamentarii vâlceni să doneze clubului de handbal câte 1.000 de lei. Nu este o sumă mare pentru niciunul dintre aceştia, însă, dacă se adună aceşti bani, se strânge ceva. Sunt câteva sute de milioane de lei vechi care ar reprezenta o gură de oxigen pentru CS Oltchim, care – să nu uităm – are şansa de a atinge o performanţă incredibilă: să câştige Liga Campionilor”, a transmis avocatul Victor Stănculescu, consilier judeţean USL. Reprezentantul PNL a lansat acelaşi mesaj şi către firmele din judeţ care ar putea sprijini echipa de handbal.

citeste TOT articolul - CLICK aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu