joi, 14 martie 2013

Cum e deformată egalitatea de șanse de o logică strâmbă?

Andreea PAUL, Deputat de Țara Oașului - Rațiune, nu aventură! De asta avem nevoie în PDL. Este nevoie de oameni cu propulsie proprie.
WWW.EUROVALCEA.RO
Andreea PAULCOMUNICAT
   PDL este într-un moment de necesară reconstrucție și nu are nevoie de o continuă aventură identitară. Suntem un partid modern, de dreapta, pro-european, reformator, cu soluții la problemele reale ale românilor, care merge pe propriile sale picioare și care a făcut un pas mare spre egalitatea de șanse. Rațiunea cere acum o structură internă pentru stăpânirea crizelor de orice fel, pentru unitatea partidului, luptători pe termen lung în tranșeele opoziției și a unei vieți politice absurde, a unei guvernări iraționale.
   De aceea, de data aceasta aleg Vasile Blaga. Orice susținător al egalității de șanse în politică și viață, și eu mă număr printre aceștia, invocă rațiunea și șansa de a candida, de a se alinia la linia de start într-o competiție autentică atât bărbăți, cât și femei. Mi-am atins misiunea. E bine și sănătos pentru un partid să dea candidați de ambele genuri pentru funcțiile din partid și în competițiile electorale. Însăși cota de gen se aplică peste tot în lume în rândul candidaților. Voturile câștigate ulterior nu urmează logica genului.

citeste TOT articolul - CLICK aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu