vineri, 8 martie 2013

Echipajele SMURD şi ISU Vâlcea în acţiune

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul ISU General Magheru al judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru 15 situaţii de urgenţă
WWW.EUROVALCEA.RO
   Membrii echipei pirotehnice, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă General Magheru al judeţului Vâlcea, au intervenit pentru asanarea teritoriului de muniţie rămasă neexplodată, în urma descoperirii unei grenade de mână defensive. Grenada a fost descoperită de Mihail T. în propria gospodărie în timp ce săpa fundaţia unui gard. Pentru asanarea zonei, pirotehniştii au folosit detectorul de metale după care au ridicat grenada, au transportat-o şi apoi au depozitat-o în condiţii de siguranţă pentru a fi distrusă într-un poligon special amenajat.
   Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă General Magheru al judeţului Vâlcea au fost solicitaţi în jurul orei 20.00 pentru stingerea unui incendiu produs la vegetaţie uscată. Flăcările s-au declanşat în Râmnicu Vâlcea, în cartierul Ostroveni la stuful de pe marginea râului Olt. La scurt timp de la sosirea pompierilor la locul intervenţiei, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se extindă. Conform estimărilor, valoarea pagubelor este nesemnificativă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu