joi, 28 martie 2013

Gospodărie incendiată în Mihaeşti, judeţul Vâlcea

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă General Magheru al judeţului Vâlcea au intervenit în data de 27 martie 2013, în jurul orei 11.00 pentru stingerea unui incendiu produs în localitatea Mihaeşti, sat Barseşti, în gospodăria lui Nicolae N.
WWW.VOCEA-OLTENIEI.RO
incendiu in localitatea creteni   Până la stingerea incendiului, au ars şi au fost degradate: acoperişul unei case de locuit construit din lemn cu învelitoare din ţiglă în suprafaţă de aproximativ 25 metri pătraţi, pereţi precum şi mobilierul existent în interior. După aproximativ 40 de minute de la sosirea pompierilor la locul intervenţiei, incendiul a fost stins.
   Cercetările preliminarii arată că flăcările s-ar fi declanşat de la coşul pentru evacuarea fumului rămas neizolat faţă de materialele combustiile din componenţa acoperişului. Conform primelor estimări, valoarea pagubelor totalizează aproximativ 20.000 de lei, iar cea a bunurilor salvate circa 30.000 de lei.

citeşte TOT articolul - CLICK  aici

Un comentariu:

  1. Sunt atât de recunoscător Elegantloanfirm că m-a ajutat cu un împrumut de 600.000,00 USD USD, prin ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry, îți sunt etern recunoscător. viața mea s-a întors, finanțele mele s-au stabilit acum dețin o afacere pe care o folosesc pentru a avea grijă de nevoile familiilor mele. Sunt atât de recunoscător pentru dumneavoastră domnule Russ și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru ajutor financiar prin e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru ajutorul dvs.

    RăspundețiȘtergere