miercuri, 20 martie 2013

ION CîLEA: NU DE SFATURI DUC LIPSĂ, CI DE AJUTOR

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea -  Ion CÎLEA : La începutul primei sesiuni parlamentare am prezentat senatorilor şi deputaţilor de Vâlcea un pachet de probleme cu care se confruntă administraţiile publice judeţene şi locale cu dorinţa firească de a folosi pârghiile legislative şi demersurile lor de lobby în găsirea unor soluţii oportune şi operative
WWW.VOCEA-OLTENIEI.RO
ion cilea   Trebuie să recunosc astăzi şi să apreciez receptivitatea pe care au manifestat-o în sensul sus-amintit senatorii Dan Niţu, Adrănel Cotescu şi Laurenţiu Coca, precum şi deputaţii Constantin Rădulescu, Traian Bobrinescu sau Aurel Vlădoiu prin declaraţiile, interpelările şi intervenţiile directe la instituţiile centrale ale statului, demonstrând prin acţiunile lor că, într-adevăr, doresc să întindă o mână de ajutor autorităţilor locale şi cetăţenilor care i-au trimis să-i reprezinte în Marele Sfat al ţării.
   Din acest punct de vedere, mai puţin am simţit ajutorul din partea distinsului nostru coleg politic, deputatul Cristian Buican care pare-se că s-a specializat numai în a da sfaturi. De pe această poziţie, de exemplu, ne-a recomandat să rezolvăm problema salvării Clinicii de Balneofizioterapie Călimăneşti prin încheierea unui parteneriat public-privat. Mulţumesc pentru sfat, însă această soluţie pe care am încercat s-o punem în operă timp de 2 ani nu poate fi aplicată pentru simplul motiv că Legea parteneriatului public-privat este un act normativ strâmb şi inoperabil care mai mult încurcă iniţierea unor parteneriate pe baza prevederilor respectivei legi. Aş aprecia mult aportul domnului Buican dacă s-ar preocupa de modificarea acestei legi. De aceea, mulţumesc încă o dată pentru sfat, dar noi am găsit deja între timp o rezolvare mult mai potrivită.

citeşte TOT CLICK AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu