marți, 12 martie 2013

Locul 7 pentru România la Bursa de Turism de la Berlin

În perioada 6 -10 martie 2013, România a participat la cea de a 48-a ediţie a Bursei Internaţionale de Turism de la Berlin
WWW.EUROVALCEA.RO
itb berlin   În fiecare an, reprezentanţii Târgului de Turism de la Berlin (ITB) fac un studiu în rândul expozanţilor, prin care evaluează activitatea şi prestaţia lor în cadrul târgului, după mai multe criterii. În urma evaluării reprezentanţilor Bursei Internaţionale de Turism de la Berlin, România s-a clasat pe locul 7 la categoria „Europa”. Anul acesta câştigătoarea categoriei a fost Turcia. Un prim criteriu în evaluare a fost design-ul standului, atractivitatea lui şi respectarea identităţii brandului (semnalizare şi inscripţionare stând, broşuri, cataloage şi alte materiale informative), dar şi calitatea şi promptitudinea informaţiilor oferite vizitatorilor standului.
   Un al doilea criteriu avut în vedere a fost accesul la stand, precum şi serviciile conexe oferite în cadrul acestuia. Pe toată perioada târgului, în cadrul standului României, meşteşugarii romani au  realizat picturi pe icoane de lemn şi de piatră, au încondeiat ouă, au împletit şnururi de mărţişor, produsele realizate de către aceştia fiind oferite vizitatorilor. De asemenea, în cadrul standului, vizitatorii au putut degusta preparate tradiţionale bucovinene, vinuri româneşti, băuturi tradiţionale (ţuica, vişinata, afânată), precum şi fructe şi cozonaci, toate în acordurile duetului „Cibinium” (chitara + flaut – muzica medievală) şi ale formaţiei „Nightlosers” (muzica populară românească în stil blues, modern).

citeşte TOT articolul - CLICK aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu