vineri, 15 martie 2013

OFL Vâlcea va participa la Gala femeilor liberale

La sfârşitul săptămânii viitoare, Organizaţia de femei a PNL va participa la Gala femeilor liberale, eveniment care se va desfăşura la Teatrul Notarra din Bucureşti.
WWW.EUROVALCEA.RO
OFL   La Gală vor participa doamne liberale din toate filialele PNL, iar ca o recunoaştere a rezultatelor OFL Vâlcea, delegaţia vâlceană prezentă la acest eveniment este formată din 16 persoane, fiind  cea mai numeroasă din ţară.
   Gala îşi propune să premieze cele mai merituoase filiale din ţară, dar se doreşte a fi şi un plăcut moment de întâlnire al doamnelor liberale după un an 2012 plin de evenimente electorale. După  ce activitatea OFL Vâlcea a fost premiată de trei ori pentru activităţile desfăşurate în anul 2011, doamnele din  filiala vâlceană se aşteaptă ca şi pentru anul 2012 activitatea sa le fie recunoscută şi recompensată la această gală. Evenimentul, care va avea loc sâmbătă, 16 martie 2013, la Teatrul Nottara, va debuta cu vizionarea piesei "Doamna şi specialistu’”, piesă pe care actriţa Catrinel Dumitrescu o oferă doamnelor liberale în deschiderea galei, şi va continua cu decernarea premiilor.

citeste TOT articolul - CLICK aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu