miercuri, 6 martie 2013

Participare românească la Gulfood 2013, în Emiratele Arabe Unite

Douăsprezece societăţi comerciale româneşti au participat, în perioada 23 februarie - 3 martie 2013, la misiunea economică de promovare a exportului românesc de produse alimentare în Dubai, Emiratele Arabe Unite
WWW.EUROVALCEA.RO
   Misiunea românească s-a desfăşurat în marja manifestării expoziţionale internaţionale Gulfood 2013, cel mai mare eveniment din domeniu din Orientul Mijlociu organizat anual la Dubai. Delegaţia română a participat la seminarii de afaceri organizate de Departamentul de Dezvoltare economică a Emiratului Dubai şi BPCE Dubai, alături de firme locale interesate de dezvoltarea afacerilor cu parteneri externi, reprezentanţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie din Emiratul Ajman, precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri local şi regional.
   Pe durata misiunii, firmele româneşti au avut numeroase întâlniri cu firmele locale, continuate prin discuţii bilaterale desfăşurate în afara programului oficial de seminarii, în urma cărora au fost convenite negocieri ulterioare. Misiunea economică românească în Dubai a fost organizată de Ministerul Economiei, în colaborare cu Asociaţia pentru Promovarea Alimentului Românesc.

citeşte TOT articolul - CLICK aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu