marți, 12 martie 2013

Petrom şi Ministerul Educaţiei Naţionale, organizează proiectul „Şcoala lui Andrei” - ediţia 2013

În perioada martie - septembrie 2013, Asociaţia „Şcoala de Valori”, alături de compania Petrom şi Ministerul Educaţiei Naţionale, organizează proiectul „Şcoala lui Andrei”, un concurs de idei de proiecte pe teme ecocivice
WWW.EUROVALCEA.RO
scoala lui andrei   Pentru bună desfăşurare a competiţiei, ce va avea loc pe în perioada 1 aprilie - 3 iunie 2013, organizatorii proiectului şi-au propus organizarea caravanei de informare a proiectului, ce va poposi în aproximativ 500 de şcoli din municipiul Bucureşti şi judeţele Arad, Bacău, Brăila, Braşov, Buzău, Constantă, Craiova, Vrancea, Galaţi, Bihor, Argeş, Prahova, Vâlcea, Satu Mare, Gorj, Dâmboviţa şi Timiş, în perioada 18 martie - 5 aprilie 2013. În judeţul nostru caravana se va opri în 26 de şcoli din mediul rural.
   Şcoala lui Andrei a pornit ca un proiect naţional pe teme eco-civice adresat elevilor şi profesorilor din şcolile generale din România dornici să protejeze mediul şi să se implice în comunitatea din care fac parte. Şcoala lui Andrei a înregistrat 4 ediţii: 2009, 2010,2011 şi 2012. În 2013 programul de educaţie civică “Şcoala lui Andrei” se desfăşoară sub forma unei competiţii de proiecte în perioada 1 aprilie – 3 iunie, cu tematica dezvoltare comunitară. Astfel, proiectele înscrise trebuie să identifice o problemă economico-socială din comunitate şi să prezinte soluţiile elevilor pentru remedierea acesteia.

citeşte TOT articolul - CLICK aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu