joi, 7 martie 2013

Prezenţă românească la Bursa Internaţională de Turism de la Berlin

În perioada 6-10 martie 2013, România participă la cea de-a 48-a ediţie a Bursei Internaţionale de Turism „Internaţionale Tourismus Börse (ITB)” de la Berlin, cel mai mare eveniment de profil din lume
WWW.EUROVALCEA.RO
turism   Pe durata desfăşurării târgului, delegaţia României condusă de Ministrul Delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, doamna Maria Grapini, va avea o serie de întâlniri cu oficiali străini şi cu reprezentanţi ai turoperatorilor germani. Întâlnirile au ca scop promovarea României ca destinaţie turistică în Germania, cea mai importantă piaţa emiţătoare de turişti către România, dar şi promovarea pe alte pieţe internaţionale.
   Standul României la Târgul de Turism de la Berlin se întinde pe o suprafaţă expoziţională de 407 de metri pătraţi şi va găzdui 50 de expozanţi: operatori economici din domeniul turismului, autorităţi locale şi asociaţii de promovare a zonelor turistice româneşti. Cu un număr de peste 11.163 expozanţi din peste 188 de ţări, Bursă Internaţională de Turism de la Berlin a înregistrat în 2012 un număr de 11.127 de specialişti şi 60.000 de vizitatori privaţi. De asemenea, au fost acreditaţi 7.000 de jurnalişti din 94 de ţări. România este prezentă la ITB Berlin cu stand naţional încă din anul 1970. Anul acesta România va avea stand amenajat în hala 11.1, alături de Ungaria, Slovacia, Macedonia şi Serbia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu