joi, 21 martie 2013

Primarul Emilian Frâncu aduce precizări cu privire la un aşa-zis ”tun imobiliar”

Într-un material postat pe pagina de internet a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, primarul Emilian Frâncu răspunde recentelor acuze ale deputatului Romeo Rădulescu referitoare la un aşa-zis ”tun imobiliar” ocazionat de proiectul bretelelor de legătură la pasajul suprateran de pe bulevardul Tudor Vladimirescu.
WWW.EUROVALCEA.RO
   În răspunsul său, edilul-şef apreciază că principala greşeală a acestei lucrări a fost ”construirea unei traversări a căii ferate pe direcţia Est-Vest, fără a utiliza această facilitate şi pentru direcţia Nord-Sud, care, de altfel, este mai aglomerată decât cealaltă”. Edilul-şef continuă subliniind că ”în urma discuţiilor avute cu specialişti, cu cetăţeni, precum şi cu oficiali din Ministerului Afacerilor Europene, s-a desprins obligaţia noastră de a realiza urgent bretelele de legătură.
   Ca urmare, Consiliul Local a aprobat exproprierile minim necesare, (...) cu reducerea cheltuielilor de execuţie şi expropriere prin ocolirea unor proprietăţi şi renunţarea la câteva bretele”. Documentul precizează la final că ”singura variantă aprobată de Consiliul Local este cea aferentă PUZ Libertăţii”, identică, de fapt, cu cea etapizată de actuala conducere a Primăriei municipiului.

citeşte TOT articolul - CLICK  aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu