miercuri, 6 martie 2013

Proiecte cu finanţare europeană susţinute de EC-ITS Bvba, Belgia

Directorul general al SC ETA SA, Ion Popescu, s-a întâlnit luni, 4 martie 2013, cu reprezentanţii EC-ITS Bvba – companie belgiană de consultanţă specializată în proiectarea şi punerea în aplicare a proiectelor cu finanţare europeană. În cadrul întâlnirii, care a avut loc la sediul SC ETA SA, au fost identificate o serie de oportunităţi pentru realizarea unor investiţii pe care echipa de management a societăţii şi-a propus să le demareze începând cu anul în curs.
WWW.EUROVALCEA.RO
   Expertiza firmei belgiene acoperă domenii de la transporturi (local, metropolitan/ sisteme de management, securitate), administraţie publică, până la infrastructura urbană (apă, energie solară, deşeuri). La invitaţia primarului Emilian Frâncu, delegaţia belgiană şi-a continuat vizita la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea. Ca urmare a discuţiilor cu reprezentanţii municipalităţii, au fost identificate posibilităţi de finanţare nerambursabilă pentru mai multe proiecte de anvergură pe care administraţia Râmnicului şi le-a stabilit în agenda pentru intervalul imediat următor.
   Întrucât firma belgiană are experienţa şi în obţinerea de fonduri pentru proiecte cu  caracter social, la iniţiativa primarului Emilian Frâncu, reprezentanţii EC-ITS Bvba şi  Directorul general al SC ETA SA, Ion Popescu, au participat la o întâlnire cu PS Emilian Loviăşteanul, pentru a stabili detalii privind posibilitatea demarării unor astfel de proiecte, într-un parteneriat între municipalitate şi Arhiepiscopia Râmnicului.

citeşte TOT articolul - CLICK aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu