marți, 12 martie 2013

România a participat la Târgul Internaţional de mobila MEBLE POLSKA din Poznan, Polonia

Şapte companii româneşti au participat, în perioada 5 - 8 martie 2013, la Târgul Internaţional MEBLE POLSKA din Poznan, Polonia
WWW.EUROVALCEA.RO
targ de mobila polonia   Este prima participare românească la un târg de mobilă din Polonia în ultimii ani. BADEX MOB, CASA RUSU, COUNTRY ELEMENTS, GLC MOB ARAD, MOBILUX, RUS SAVITAR şi SIMEX au expus, în cadrul pavilionului naţional al României, piese de mobilier clasic din lemn masiv, complementare celor realizate în Polonia, precum şi seturi moderne, competitive pe piaţa poloneză şi pe pieţele ţărilor învecinate.
   Firmele româneşti prezente la târgul de la Poznan au semnat 383 contacte, în valoare de peste 2 milioane euro, cu importatori atât din Polonia, cât şi din alte ţări, reconfirmând valoarea produselor româneşti şi generând premise favorabile creşterii exporturilor pe piaţa poloneză şi a ţărilor europene, în general. La Târgul MEBLE POLSKA şi-au prezentat oferta peste 200 de firme, pe o suprafaţă totală de expunere de 28.000 mp. Evenimentul a atras aproximativ 13100 de vizitatori din 42 de ţări, cei mai mulţi provenind din Germania (22% dintre vizitatorii străini). Au fost prezente, de asemenea, firme importatoare de mobilă din Lituania, Cehia, Slovacia, Rusia, Olanda, Belarus, Belgia, Franţa, Ungaria şi Italia.

citeşte TOT articolul - CLICK aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu