miercuri, 6 martie 2013

Sprijin pentru nevăzătorii din România

Primul-ministru Victor Ponta s-a întâlnit luni, 4 martie 2013, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii unora dintre asociaţiile care reprezintă drepturile nevăzătorilor din România (Asociaţia Nevăzătorilor din România, Asociaţia Invalizilor de Război Nevăzători din România şi Consiliul Naţional al Dizabilităţii din România).
WWW.EUROVALCEA.RO
   Discuţiile au vizat problemele cu care se confruntă persoanele nevăzătoare, în încercarea de a fi identificate soluţiile optime pentru rezolvarea acestora. Primul-ministru Victor Ponta şi-a exprimat sprijinul şi disponibilitatea de dialog cu toate organizaţiile care militează pentru protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, în spiritul eforturilor guvernului de a asigura respectarea demnităţii şi drepturilor acestei categorii de cetăţeni.
La întâlnire au fost prezenţi şi Mariana Câmpeanu, ministrul muncii, familiei, protecţiei sociale, persoanele vârstnice, şi Codrin Scuteau, secretarul de stat coordonator al domeniului asistenţei sociale din Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, iar discuţiile pe marginea acestei problematici vor fi reluate marţi, 5 martie 2013, la sediul ministerului de resort.

citeşte TOT articolul - CLICK aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu