miercuri, 27 martie 2013

Trei minore dispărute din judeţul Vâlcea, în 8 zile

Dacă aveţi informaţii care pot duce la identificarea acestora nu ezitaţi să apelaţi 112 sau să anunţaţi cea mai apropiată unitate de poliţie!
WWW.VOCEA-OLTENIEI.RO
disparuta   Duminică, 17 martie 2013, în jurul orei 20.00, Clipici Ioana - Georgiana, de 16 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea a părăsit Centrul de Plasament  ,,Andreea” din municipiul Râmnicu Vâlcea,  fără a avea bilet de voie şi nu a revenit. Minora nu respectă regulamentul intern al centrului de plasament şi nu este la prima plecare. Semnalmente: înălţime 150-159 cm, greutate 40 - 49 kg, păr şaten închis, tuns scurt, ochi căprui/verzui, ten deschis.
 



disparuta   Miercuri, 20 martie 2013, în jurul orei 16.00, Mirlea Alexandra - Iuliana, de 15 ani, din comuna Dăeşti, a plecat din timpul programului şcolar, fără a se cunoaşte destinaţia. Minora se află sub măsură de protecţie specială - plasament în regim de urgenţă la asistent maternal profesionist al D.G.A.S.P.C. Vâlcea. Minora nu este la prima plecare de acest gen. Semnalmente: înălţime 160-169 cm, greutate 40 -49 Kg, ochi căprui, păr şaten, lung,  ten  măsliniu. Obiecte de îmbrăcăminte:  blue - jeans se culoare albastru închis, geacă din stofă, multicoloră, cu verde, roşu şi grena, în picioare poartă adidas de culoare negru.

citeşte TOT articolul - CLICK  aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu