luni, 18 martie 2013

Varujan Vosganian s-a întâlnit cu membrii TIAD pentru dezvoltarea de noi proiecte economice

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, s-a întâlnit joi, 14 martie 2013, cu o numeroasa delegaţie a Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD)
WWW.EUROVALCEA.RO
tiad   Ministrul român al Economiei a apreciat relaţiile speciale în plan economic cu Turcia, unul  din principalii parteneri ai ţării noastre, precum şi contribuţia deosebită a Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci în dezvoltarea unor noi proiecte economice în România. Ministrul a arătat, în context, că este extrem de important să fie cunoscută percepţia partenerilor turci asupra legislaţiei române şi a mediului de afaceri, pentru a se putea face ameliorarile necesare în vederea atragerii de noi investitori.
   Preşedintele TIAD, Omer Susli, a menţionat că Asociaţia pe care o conduce este prezentă în România de peste 20 de ani, membrii acesteia deţinând aproape 96% din  totalul capitalului turc existent în ţara noastră. O mare parte din aceste investiţii apar, însă, ca fiind capital românesc, deoarece mulţi dintre investitorii turci au deja cetăţenie română.

citeste TOT articolul - CLICK aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu