luni, 25 martie 2013

Zilele Educației Medicale, ediția a VI-a, Bucureşti

Departamentul de Educaţie Medicală al Societăţii Studenţilor în Medicină din Bucureşti organizează în perioada 15 aprilie - 29 aprilie 2013, cea de-a VI- a ediţie a "Zilelor Educaţiei Medicale"
WWW.EUROVALCEA.RO
Zilele Educatiei Medicale   Evenimentul se va desfăşura la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti. Această manifestare este adresată studenţilor la Facultatea de Medicină din Bucureşti, dar şi altor studenti de la facultăţi cu profil biomedical.
   Zilele Educaţiei Medicale - proiect naţional care îşi propune sǎ orienteze studenţii mediciniști în plan profesional prin intermediul unor evenimente ştiinţifice. Principalele obiective ale organizatorilor se referǎ la accesul studenților ȋn mod gratuit la manifestǎri științifice de ȋnaltǎ calitate, la deprinderea unor competențe specifice de diagnostic clinic diferențial, informarea cu privire la posibilitǎțile de implicare ȋn programele de cercetare, dar și ȋncurajarea lucrului ȋn echipǎ. Mai mult, proiectul a luat naștere din dorința studenților la medicinisti de a le oferi colegilor, din toți anii de studiu, oportunitatea de a avea acces la o educație complementarǎ ariei curiculare standard.

citeşte TOT articolul - CLICK  aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu